srijeda, 8. veljače 2012.

Automobilske folije će Vam pomoći da vaše putovanje bude ugodnije i sigurnije

Jeste li znali da cilj automobilskih folija nije samo da Vaše vozilo izgleda savršeno izvana? Jedna od svrha folija za staklo jest da bi se i povećala UV zaštita. Folija može smanjiti temperaturu unutrašnjosti, čineći vaše putovanje ugodnijim. Također, folije mogu pridonijeti boljoj koncentraciji tijekom vožnje, što smanjuje rizik od nezgoda na cesti, pridonoseći sigurnosti. Automobilske folije su dizajniranirane i kako bi uštedjele gorivo od troškova rada klima uređaja, što ih čini ekonomičnim.

Mnoge folije na staklu daju atraktivan izgled i pridodaju estetskoj vrijednosti automobila. Postoje folije slabije kvalitete koje nakon ne više od godinu dana trajnosti izblijede i odljepljuju se. Ovakvo što u većini slučajeva iziskuje plaćanje specijalista za odstranjivanje istih ili riskirate još više ako pokušate ukloniti ju samostalno. Takve folije osim što ne mogu povratiti investiciju, njihov sastav može dovesti do uzaludno potrošenog novca. S ove točke gledišta, nijansiranje prozora Vašeg vozila s kvalitetnim proizvodom može postati velika investicija.

Tome doskočite postavljajući kvalitetan i pouzdan proizvod LLumar automobilskih folija!

Čak i za one koji koriste sunčane naočale tijekom vožnje, možemo podsjetiti da nijansiranje automobilskih stakala nije nužno u što tamnije. Razne vrste folija za automobile dolaze u različitim nijansama, a korisnik bira ovisno o vlastitim željama. Folije ionako „rade isti posao“, a Vi dobijate zaštitu za Vaš automobil. Osim osoba u njemu, auto folije se koriste i za zaštitu Vašeg vozila, sprečavajući oštećenja auto laka i karoserije od kamenčića, grančica, insekata, itd. Također, trenutno su u modi i folije za stakla koje štite prozore automobila od razbijanja ili provale, a u slučaju nezgode, one zadržavaju komadiće stakla na mjestu i sprečavaju rasprskavanje.

Kontaktirajte nas za više informacija!

Nema komentara:

Objavi komentar