ponedjeljak, 20. veljače 2012.

LLumar – Automobilske folije iz S.A.D.-a

Zapadnjaci su već odavno shvatili prednosti folije za staklene površine koju su postavljali na svoje automobile, ali i ne samo njih. Folija više nije samo proizvod koji poboljšava izgled vašeg automobila. Ona dodaje na vrijednosti, a ujedno i obavlja mnoge manje i ne tako male značajke kao što su zaštita od štetnih sunčevih zraka, provale ili nezgoda, zaštita auto-laka i još mnogo toga. Na svijetu postoji nekoliko proizvođača folija koji mogu ponuditi staklenu foliju s toliko korisnih značajki; većina ih se nalazi u S.A.D.-u, a na vrhu se nalazi LLumar – koji proizvodi folije koje su otporne na sve vremenske uvjete. Takve folije možete pronaći i u Hrvatskoj. Folije od npr. jeftinih kineskih proizvođača, ne mogu konkurirati vrhunskoj kvaliteti LLumar folija koje posjeduju puno više korisnih mogućnosti i što je najvažnije, mogu povratiti investiciju uloženog za vrlo kratko vrijeme. U međuvremenu, Vi i Vaši suputnici u automobilu ćete uživati ​​veću udobnost i zaštitu privatnosti.

Automobilske folije nude i veliku priliku da svom starom ljubimcu podignete ili promijenite izgled te time ga „obnovite“, učinite ga „novim“, što će Vam za rezultat dati potpuno novi pogled na folije u cjelosti. Osim izgleda, smanjiti ćete i temperaturu u vozilu do 20° C tijekom ljetnih mjeseci. Ljeto je godišnje doba u kojem je temperatura u vašem vozilu može narasti i do 50° C. Međutim, ako su vaši prozori zatamnjeni folijom, temperatura unutrašnjosti mogla bi se sniziti 20° niže od vremena kada folija nije bila postavljena. Ušteda je i do 15% goriva koje ste potrošili za rad klimatizacije, ako niste prije imali postavljanu foliju. Ali to nije jedina prednost folije na staklu. Ako se odlučite zamijeniti ili skinuti foliju sa stakla automobila, nakon godina i godina upotrebe, postupak uklanjanja je veoma brz i jednostavan. LLumar folija omogućuje podešavanje auto-stakla u bilo kojem vremenu i uz vrlo malo truda. 


Odaberite LLumar prozorske folije kako bi zaštitili Vaš automobil ili kuću. Zatražite usluge profesionalnog postavljača kako bi osigurali maksimalnu učinkovitost i kvalitetu ugrađene folije na staklo.

Kontaktirajte nas za više informacija!


Nema komentara:

Objavi komentar