ponedjeljak, 27. veljače 2012.

LLumar u svojoj ponudi nudi samo folije stabilnih boja

LLumar folije se proizvode suvremenom tehnologijom u tvornici u Martinsvilleu, S.A.D. LLumarom tonirana stakla sa integriranom UV zaštitom osim zaštite od sunca i odsjaja te ekonomičnosti (smanjenje potrošnje goriva) možete pružiti besprijekoran i elegantan izgled Vašeg automobila. Auto folija može u potpunosti zadovoljiti i pružiti korisniku iskoristivost od 100%.

Nudimo preko 50 vrsta folija za postavljanje na automobilska stakla. LLumar folije su samoljepljive i toplinski se daju obrađivati (skupljanje po dužini). Njihovo postavljanje je veoma brzo, ako je ispunjen uvjet da ju postavlja jedan od profesionalnih i certificiranih LLumar postavljača. Svugdje u Hrvatskoj mogu se uočiti folije niže kvalitete koje su ružnog izgleda (izblijedele, poljubičastile, bezbojne, prepune mjehurića ili pukotina). Međutim, LLumar nudi postojanost boja, čak i na svoje najniže klase folija. Kako bi bili sigurni da ćete postići bolje i trajne rezultate, ne čekajte i kontaktirajte nas!
Pri izboru LLumar folije za auto-stakla, mogućnost odabira je na Vama te se odlučite između bezbojnih pa sve do tamnih folija za zatamnjenje, s garancijom i do 10-ak godina.
Nemojte biti prevareni od strane jeftine i niske kvalitete azijskih folija, čija je svrha jedino mijenjati izgled Vašeg vozila, ali pri tome ne donose ništa što bi pružilo zaštitu putnika i unutrašnjosti.


Nema komentara:

Objavi komentar